Ondernemerscoach – Ondernemerscoaching

Weleens gedacht aan een ondernemerscoach?

Ben jij een ondernemer?
Waarmee houd jij je allemaal bezig?

Een ondernemer is vaak bezig met het ontwikkelen, bouwen en kijken hoe ze hun inkomsten kunnen veiligstellen. Het helpen van hun klanten, creëren van producten/diensten.  Dan heb ik het nog niet over de pure vorm van marketing waar de ondernemer zich mee bezig moet houden. Of wat denk je van de administratie, nog maar te praten over netwerken, sociale activiteiten en oh ja…werken aan je gezondheid.

Het lijkt erop dat in deze huidige tijd een ondernemer een duizendpoot is, die geeneens tijd heeft om goed adem te halen. Is het alleen al de regelgeving, je hoofd boven water houden of ervoor zorgen dat de “grote” klant binnenkomt lopen bij jou.

Een ondernemerscoach zou weleens een oplossing kunnen zijn om je gedachten op orde te krijgen. Als (startend) ondernemer kun je ook baat bij hebben om een ondernemerscoach in te huren. Dit uit eigen ervaring, van duizenden ideeën, een structuur aan te bieden en de chaos uit je systeem te halen.

Ik ben er niet om je te motiveren!

Ondernemerscoach - brengt bewustzijn
Ondernemerscoach – brengt bewustzijn van je strategie, persoonlijke ontwikkeling en acties

De meeste ondernemers zijn intrinsiek gemotiveerd, daar heb je geen ondernemerscoach als mij voor nodig. Waar ik jou bij wil helpen, is meer het praktische en misschien het onpraktische (datgene waar je niet bewust aan denkt).

Praktische zaken: Tijd management, Keuzes maken en meedenken in een stuk bedrijfsvoering.

Op het eerste oog onpraktisch: Je gedachtegang uit de knoop halen, patronen ontdekken, dieper graven om jou de juiste acties te laten doen.

Wil je gemotiveerd worden, dan nodig ik je uit om in de toekomst naar een van mijn motivatie seminars te gaan of een van mijn favoriete Youtube filmpjes te bekijken

Redenen om (g)een ondernemerscoach te nemen

Als je weleens roept: “Ik heb geen tijd (voor een ondernemerscoach)! “

Dan is het juist zaak om met iemand in gesprek te gaan. Want waarschijnlijk heb je het zo “druk”, dat je geen tijd neemt voor jezelf. Natuurlijk verkoop ik mijzelf graag, maar ik raad je met alle liefde een coach aan die jou ook kan helpen.

Een mentale massage

Heerlijk dat gevoel, als je naar een masseur bent geweest? Zo reageren je hersenen ook als je met een coach/ondernemerscoach praat. Het helpt om je gedachten even te masseren en ook te controleren waar mogelijke gedachtenknopen zitten.

Van Chaos naar structuur

Als ondernemer ben je meer dan alleen je vakgebied. Zeker als je startend bent. Ik heb dat ook moeten ervaren, zeker als je zonder personeel als ZZP’er aan de slag bent. Dan ben of voel jij je verantwoordelijk voor meer dan alleen maar jouw vakgebied. Hierdoor kunnen vele activiteiten en ideeën door je hoofd blijven spoken. Als ondernemerscoach help ik jou te kijken wat NU het belangrijkst is. Zodat jij weer verder kunt met ondernemen.

Ben je helemaal startend en heb je genoeg ideeën? Dan kan ik ook helpen. Samen met jou kan ik kijken naar hoe jij wilt gaan starten. Ook de keuze om te gaan starten is vaak een struikelpunt. Hierbij zit ik rustig met je, om uit te vinden waar jij graag verder in wilt ontwikkelen.

Wat kost een coachingsgesprek nu eigenlijk ?

Ik adviseer, om minimaal 1x per maand een gesprek aan te gaan.
De prijs dat ik vraag, houd rekening hiermee. Namelijk voor  €75,- p.u.  Kun je al bij mij terecht.

Het beste is natuurlijk om 2x per maand een reflectie moment in te lassen.
Als ondernemerscoach help ik jou daarbij, om dat zelf te bepalen.

Ik heb plek voor maximaal 20 ondernemers. Wil je een ondernemerscoach, denk eens aan Cor the Coach. 

Het eerste gesprek is ALTIJD kosteloos. Ik vind het belangrijk om een goede match te hebben met degene die ik ga coachen (en andersom ook).

Mijn achtergrond:

    • Bedrijfskundige – 2x MSc (Strategisch Management en Finance)
    • Ik Coach en train sinds mijn 17e.
    • Ik denk regelmatig na over diverse modellen, strategiën en acties voor ondernemers
    • Goede gesprekspartner geweest van vele individuen en groepen.

Laat gerust een bericht achter – voor meer voorwaarden en om te zien of ik nog plek heb.

Voorwaarden:

Die krijg je netjes opgestuurd op 1 A4, nadat het eerste contact is gelegd.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht