About

foto-profile-Cor-the-Coach

About Cor the Coach

Cor is vanuit fitness begonnen met het begeleiden van individuen van allerlei achtergronden.
Op een gegeven moment kwam hij erachter, dat bij beweging emoties kunnen loskomen.
Dit heeft zijn toch gestart om te kijken wat erachter zat.
Hierdoor verbeterde hij de resultaten van fitness en later karate van de klanten waarmee hij werkte.

Tijdens zijn studententijd is hij meer op zoek gegaan, naar wat mensen beweegt en begon met veel studenten te werken. Letterlijk van relatieproblemen, tot scriptie-/tentamenproblemen heeft Cor studenten begeleid. Dit leverde hem de bijnaam: Cor the Coach op.

Nadat hij over zijn eigen angsten heen was, heeft Cor tijdens zijn studententijd de keuze gemaakt om voor zichzelf te starten. Hierbij heeft hij een hoop ups en downs mogen verwerken. Nu bijna 5 jaar verder sinds zijn start in 2012, heeft hij een hoop bijgeleerd.

Niet alleen op het stuk zakelijk, maar ook op een persoonlijk ontwikkelingsvlak.

Visie en doel Cor

Cor heeft als visie en doel om in 2020 de “Go-To”- coach te zijn, als het om beginnend ondernemerschap gaat. Hierbij het helpen van startende ondernemers door coaching, training en inspiratie te bieden.  Het begon bij het helpen van mensen, sinds hij zich kan herinneren.

Ondernemerscoach

Op zakelijk vlak heeft hij de overstap gemaakt (vooral in reclame uiting), naar de ondernemers. Met name beginnende ondernemers, die graag een bedrijf willen starten, of met een idee rondlopen helpt hij graag.

Cor gelooft heel sterk, dat wanneer je naast iemand staat, er een hele hoop goeds kan gebeuren. Door er alleen al te zijn, vragen te stellen, oprecht in de persoon te interesseren kun je die persoon dingen laten, doen/bereiken waarvan zij dat zelf nooit verwacht zouden hebben.

Op persoonlijk ontwikkeling coacht Cor de ondernemer graag. Dit omdat hij zelf regelmatig reflectie en coaching ontvangt. Hierbij zijn er meerdere partijen die werken met hem.

Via andere partijen zoals @projectbureau014, doet hij werk voor loopbaanvraagstukken en vaardigheden. Maar ook regelmatig trainingen, waarbij ondernemende vaardigheden aanleert. Dit is tegenwoordig een “hot topic”, omdat je niet zomaar aan werk kan komen, tenzij je ondernemend gedrag en vaardigheden vertoont.

Daarnaast is hij, juist vanwege zijn bedrijfskundige achtergrond, van waarde voor bedrijven en teams, die ondernemender “moeten” worden EN werken. Met simpele tips en effectieve coaching en training, is hij bezig om bedrijven te veroveren.

Waar ligt zijn diepste kracht?

Fundering en strategie opbouwen voor startende ondernemers. Hierbij stelt Cor the Coach rake vragen en zoekt ook daarbij degenen die ECHT willen.

Als je een idee hebt en bereid bent, om ervoor te werken, dan is Cor the Coach de aangewezen persoon om jou daarbij te helpen.

Met een stuk inspiratie, kennis, reflectie en sturend op resultaten, helpt Cor je in een relatief korte tijd aan kansen op succes.

Motto’s

Life is a game…Play!

Meedoen is belangrijker dan winnen. Als je als toeschouwer blijft toekijken dan krijg je niets voor elkaar in het leven. Doe je actief mee aan het spel, speel en leer. Hiervoor kan coaching zeker een extra support zijn om je scherp te houden en je vaardigheden te verbeteren. Dit met als doel de hoogste score te halen in JOUW leven

Een idee is net als een scheet, het stinkt even en dan vervliegt het!

Zo grappig als deze klinkt, zo serieus is dit bedoeld. Cor the Coach heeft als gedachte om het beste uit een ieder te halen. Dit betekent ook het idee of ideeën waarmee ondernemers en “nog-geen”- ondernemers mee rondlopen, vorm te gaan geven. Dus doe er je voordeel mee wanneer je met Cor in gesprek gaat!

 

Zijn passie: Jouw talent en jouw reden ontdekken waarom je op deze aarde rondloopt.

Met een eigen methode uit o.a. vechtsporten, zal ik je op persoonlijke ontwikkeling en carrière gebied vooruit helpen.

Mijn ervaring:
Ruim 10+ jaar bezig met het trainen, coachen en verbeteren van met name Young Professionals en jongeren. Veel kennis opgedaan door het voeren van gesprekken met duizenden personen, jong en oud. Daarnaast veel soorten advies, coaching en training gevolgd om de kennis uit te breiden.

Sinds 2012 actief als Cor the Coach, waarmee hij meerdere keren in de krant heeft gestaan. En vaak geswitcht is, omdat er ook veel te leren valt in dit leven.

Hopelijk geeft deze about, jou meer inzicht over Cor the Coach.

Publicaties:

NRC & NRCnext

Nu.nl

Blog