Business in de Bieb – 22 november 2017

business in de bieb


Business in de Bieb – 22 november 2017

Wist je dat je in de bibliotheek kunt ondernemen? Je hebt heel veel verschillende bronnen en werkplekken. En het mooiste is, als je fan bent van systemen zoals LEAN startup, Bootstrapping of gewoon met een klein budget onderneemt, dat het een interessante gedachte is.

De bibliotheek is namelijk een mooie plek om zeer betaalbaar aan het werk te gaan. Met het evenement Business in de Bieb, zijn wij nu hard aan het werk om een netwerkclub te creëren, waarbij ondernemers samenkomen. Zowel starters als ervaren ondernemers.

Doel is om kennis te delen, te inspireren, motiveren en natuurlijk handel creëren (lees: Geld verdienen)

Wil je al meteen je GRATIS kaartje bestellen? Dat kun je hier doen 

Business in de Bieb is ontstaan uit een samenwerking tussen Cor the Coach, Projectbureau 014 en de Bibliotheek van Rotterdam

Impressie van het eerste event dat plaatsvond op 25 oktober 2017

Omdat het de eerste keer was, hebben wij er samen wat moois van gemaakt. Door netwerkspellen te spelen. En oprechte verhalen delen met elkaar. Hierdoor hebben wij elkaar allemaal leren kennen.
Een paar van de (aanstaande) ondernemers hadden niet verwacht, dat het netwerken op deze manier zou gaan.

 

De foto’s zijn gemaakt door Viki Pikovska

business in de bieb business in de bieb business in de bieb business in de bieb business in de bieb

business in de bieb

 

De Boksende Coach heeft een coachingsessie weggegeen

Een van mijn producten zijn de boksende coach sessies. Deze werd gewonnen door Helen Kho, die zelf ook een geweldige coach is.

De bedoeling van elk event, is dat een van de sprekers iets van zichzelf weggeeft. Het kan een product/dienst of advies zijn. Hierdoor krijg je het Sharing = caring effect.

 

22 november 2017: Sales!

Wij gaan dit evenement focussen op Sales. Marjolein Brocatus heeft een kort filmpje ingesproken met een stukje promotie voor het evenement.

In deze post van Facebook kun je de video zien, waarin Marjolein zichzelf aankondigt voor Business in de bieb

Marjolein staat vooral bekend als iemand die alles weet over zakelijk verleiden. Hier zat ze meer op advies, kledingkeuze, echter ze heeft zich afgelopen jaren ontpopt tot een ware Sales expert.

En sales, beste ondernemer… is wat wij allemaal nodig hebben.

Ik zal er zijn, om te hosten, maar vooral om zelf te leren! Want wie wilt er nu geen betere Sales hebben?

Meld je via de Eventbrite link aan hier… EN ik hoop je echt van harte te zien.

In ontwikkeling: Business in de Bieb netwerk

Je bent wie jij kent. Nog beter, jij bent wie JOU kent. Ik heb mij altijd beziggehouden met coachen, begeleiden en vooral verbinden van mensen.
Hierdoor sta ik bekend, als iemand die mensen graag bij elkaar brengt. Samen met de bibliotheek van Rotterdam, Project014 en veel meer partijen, hebben wij door de jaren heen veel mogen doen. Gericht op deze club, willen wij ook een netwerk vormen. Zeer laagdrempelig, maar wel met het doel, om elkaar verder te helpen.

Het is in de opstartfase, waar wij vanaf het begin waarde willen creëren. Binnenkort meer…

22 november 2017 – Business in de Bieb – meld jij je aan?

Zie ik jou op 22 november in de Bibliotheek van Rotterdam, met business in de Bieb… meld je aan via de Eventbrite Link… We houden van gezelligheid en eten en drinken. Om rekening te houden met jou, willen we echt dat je aanmeld.

business in de bieb 2017

Tags: , , , , ,