Coaching voor ondernemers

foto-profile-Cor-the-Coach

Coaching voor ondernemers

Cor the Coach gelooft dat iedereen coaching nodig heeft. Coaching voor ondernemers is daarom net zo belangrijk.

Topatleten, topondernemers en topcoaches hebben allemaal coaches!

Dit zegt het eigenlijk. Of je nu wilt behoren bij de toppers, of gewoon even je gedachten op een rij wilt hebben, coaching is een goed middel.

Door gerichte vragen, krijg je een kijkje in jezelf.  Hoe je ontwikkelt, waar je vast kunt lopen, ook om te kijken hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Wat je mag weten over coaching…

  • Coaching is geen truc. Voor mij is het de kunst van een goede spiegel voorhouden. Door te benoemen wat een coach ziet, laat hij/zij jou een patroon ziet wat jou bezighoudt.
  • Coaching is niet alleen voor wanneer je ergens tegenaan loopt, coaching is er juist voor om jou te laten doorgroeien in je persoonlijke ontwikkeling.
  • De meeste coaches werken vanuit een systeem, waarin hij/zij gelooft, dat jij alle antwoorden zelf bezit.
  • Als coaches is het de bedoeling dat wij jou “bijstaan”. Dit betekent, dat wij suggestief iets kunnen benoemen, echter is dit GEEN advies. Het is de bedoeling dat jij getriggerd gaat worden, om het antwoord verder te zoeken

 

Moet je in aanmerking komen voor coaching van Cor the Coach?

Zoals in de eerste zin is aangegeven, iedereen heeft coaching nodig. Dus er is geen speciale eis.
Allereerst het contactformulier invullen, dan neemt Cor the Coach contact op met je.

Hieruit volgt er een kennismaking door middel van boksen/kickboksen. Deze kost 50,- euro. 

Van hieruit wordt er samen overeengestemd om een coachingstraject aan te gaan. Mocht dat zo zijn, dan krijg je de 50,- euro terugverrekend via de gesprekken.

Belangrijk is dat er een goede match is tussen Coach en degene die gecoacht wilt worden!
Cor the Coach heeft ook een netwerk van andere coaches waarmee hij samenwerkt. 

Waarom een bokssessie ter kennismaking?

Cor the Coach gelooft, dat beweging en gedachten in elkaar overgaan. Van hieruit, kan er op een andere manier kennisgemaakt worden. Voor de een zal het een heerlijke workout zijn. En voor de ander kan het zo zijn, dat wij meteen bij de kern van “het probleem/vraagstuk” zitten.

 

Wij leven in Nederland, wat zijn de kosten voor een coachingstraject?

Coaching kost bij Cor the Coach €75,- per uur. Daarbij wordt er een vast aantal uren per maand afgesproken om het coachingstraject aan te gaan. Dit wordt pas na de boksessie bepaald.

 

Meer weten over coaching voor ondernemers?

Vul onderstaand formulier in en Cor the Coach zal contact opnemen met je!

 

p.s. Mocht je niet kunnen boksen/kickboksen, door een fysieke beperking (bijvoorbeeld blessures, dan kun je alsnog contact opnemen)

Disclaimer

Cor the Coach is heel bewust van vechtsporten. Het wordt gebruikt als een tool om het coachende effect te versterken. Bij een ieder zal dit een andere reactie oproepen.  Echter dit gebeurt wel met een bewuste dosis veiligheid. Waarbij er geen blessures mogen ontstaan (wel spierpijn).