Wil jij boksend gecoacht worden? – Cor de “boksende coach”

de Boksende Coach

De boksende coach

Loop je ergens tegenaan of heb je het gevoel dat je iets wilt bereiken, maar je komt er niet uit, door er alleen over te praten. De “boksende coach” bied uitkomst.  Fysiek en mentaal zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Cor is gepassioneerd van vechtsporten en het begeleiden van personen in de persoonlijke ontwikkeling. Maak kennis, hoe de “boksende coach” jou kan helpen!

Body, Mind en Systeem

Coaching is bedoeld om jou dichter bij jezelf te brengen. Hierbij is het noodzakelijk om uit het hoofd te gaan. Vaak blijft men “hangen in het hoofd”.

Cor gelooft sterk, dat vanuit de fysieke beweging emoties komen. Inspiratie en kennis heeft hij geput door eigen ervaring met vechtsporten (wedstrijdvechten) en de trainingen die hij nog steeds volgt. Door beweging komt er een andere energie vrij, die je niet hebt als je zittend werkt. Het doel van de “coachende” boksessies is om jouw gehele systeem aan te spreken.

Hierdoor kun je sneller en dieper tot jouw ECHTE kern komen.  Daarnaast is het ook van belang, in elke stap die je maakt in het leven te kijken naar je mogelijkheden, door fysiek te werken, krijg je juist meer denkkracht.
(nee, het is niet de bedoeling een ieder de sportschool in drijven, echter wel een stuk bewustwording meegeven)

 

Nu al nieuwsgierig geworden? Maak gauw kennis met de boksende coach!

Laat je gegevens hier achter en er zal zo snel mogelijk contact opgenomen worden met jou!
Hoe ziet een sessie eruit van de “boksende coach”?

De sessies worden gehouden op een van de mooiste plekken van Rotterdam. (andere locaties op aanvraag mogelijk!). Het vindt dus allemaal buiten plaats.

Tijdens deze sessie zal de “boksende coach” een aantal boksoefeningen doen met jou, waaruit een gesprek ontstaat. Hierbij kunnen specifieke punten aan bod komen, zoals: persoonlijke vraagstukken en ondernemersvraagstukken.

Als je nog niet kunt boksen, krijg je in 10 minuten een korte les, over hoe je aan de slag kunt gaan hiermee.

Het gesprek hierbij is zeer persoonlijk. Voor de een is het een persoonlijk vraagstuk oplossen, voor een ander een gedachte wat besproken moet worden, of waar hij/zij oplossingen voor zoekt.
Daarom is de kennismakingssessie zeer belangrijk.

Tegen het einde van de kennismakingsessie, bespreken wij de wensen en jouw doelen voor eventuele vervolgsessies.

(voor particulieren en de kleine zzp’er) Normale sessies kosten €175,-.  Maar bij het bestellen van meerdere sessies in een keer, dan kunnen de prijzen variëren. Ik houd rekening met budgetten, maar ik zie ook de waarde van 15+ jaren ervaring hierin terug. 

 

Voor bedrijven – e-mail direct naar cor@corthecoach.com

Wanneer is een sessie handig met de boksende coach?

  • Merk jij, dat jij je irriteert aan “iets” wat je geen plek kunt geven, maar wel in je “hele lijf voelt”
  • Heb je moeite met iets uit te spreken, wat jou dwars zit. “Gevoel van een bal in de maag”
  • “gewone” coaching niet goed genoeg is voor jou

Verder, wanneer jij graag aan je (assertieve) communicatie wilt werken, of aan je persoonlijke ontwikkeling, dan ben jij bij de boksende coach aan het goede adres.

Belangrijkste vraag: Wat is het resultaat van deze sessies?

Op basis van vele verschillende ervaringen zijn de resultaten uiteenlopend. Deze zijn dus zeer persoonlijk. Onderaan deze pagina een greep uit de resultaten van enkele deelnemers.
Daarnaast kan er gesteld worden, dat de resultaten afhankelijk zijn van de doelen en wensen die zijn gesteld.

Voor wie is dit bedoeld?

Zit jij regelmatig in je hoofd? Ben jij ondernemer? Of een echte Kenniswerker? Of heb je vaker coachingsessies gedaan waar je toch nog een laag dieper wilt. Of heb je zoiets van “ik wil ontdekken, wat ik kwijt wil”. Dan ben je van harte welkom om aan te melden.

Er wordt altijd contact opgenomen van tevoren met je.

Wat zijn de “kosten” voor sessies bij de boksende coach?

Voor de coachingsreeks betaal je €175,- per sessie (plusminus 1,5 uur)

Mochten hier meerdere coachingsessies uitkomen, kan de prijs per sessie omlaag gaan. Meestal is dit, wanneer er 5 sessies besteld worden 

Wil jij boksend gecoacht worden? Schrijf je in via dit contactformulier

of Klik hier voor meer informatie
Mocht je meer informatie willen  – klik hier!


Wat anderen zeggen over de boksende coach:

  • de boksende coach
    “Cor, dank je wel voor de fantastische sessie welke ik bij jou mocht beleven. De combinatie van de geest trainen tijdens een bokspartijtje heeft een zeer sportief resultaat opgeleverd. Doordat je uit je eigen comfortzone wordt gehaald, kijk je ook anders tegen zaken aan. Jouw kennis en ervaring op het gebied van coaching in samenhang met sport is uitmuntend. Vele parallellen zijn dan ook waarneembaar. Jij haalde opgekropte energie naar buiten om verfrissend tegen business aan te kijken. Dit alles in een prachtige ambiance van de Rotterdamse haven. In één woord: fantastisch. Ik zou het een ieder willen aanbevelen. Zeer zeker de moeite en sportiviteit waard.”

Disclaimer

Veiligheid staat bij Cor the Coach voorop. Als de boksende coach, heeft Cor de verantwoordelijkheid over een stuk van de begeleiding.
Hierbij is het handig om van te voren aan te geven wanneer er fysieke beperkingen zijn, zoals blessures, ziektes of andere factoren waarmee rekening gehouden dient te worden.

Andere belangrijke factor, is ook het aangeven van grenzen. Wil je weten hoe dit allemaal in zijn werking gaat. Vul dan de gegevens in op het contactformulier en ga het voorgesprek aan met Cor the Coach. 

meer weten over Cor the Coach – hij schrijft ook leuke blogs