Ondernemers

Ondernemers

Cor the Coach helpt met name startende ondernemers om een structuur te krijgen in hun onderneming. Daarnaast helpt hij ook in het starten van de onderneming. Dit doet hij door trainingen voor ondernemers en coaching voor ondernemers aan te bieden.

Quote: “Een idee is net als een scheet, het stinkt even en dan vervliegt het!”

Zo lollig als het klinkt, zo serieus is het bedoeld. Veel ondernemers of personen die willen starten hebben tientallen, zo niet honderden ideeën. Als je deze niet tot leven brengt of goed structureert, dan kun goed fouten maken.

Cor the Coach put zijn kennis, vanuit o.a. bedrijfskundige achtergrond, eigen ervaring in ondernemen en jarenlang coachen en trainen van individuen en groepen.

Zijn diensten

Training voor ondernemers

Regelmatig organiseert Cor the Coach events, meetups en trainingen voor diverse ondernemersvaardigheden. Hierbij kun je denken aan, brainstormen, doelenstellen, netwerken, strategie en persoonlijke ontwikkeling.
Hierbij bouwt hij kleine communities van ondernemers die elkaar helpen, om nog beter te worden.

Volg Cor the Coach op Facebook, daar zal hij regelmatig events plaatsen en promoten.

Wil je meer weten?

Coaching voor ondernemers

Als ondernemerscoach helpt Cor jouw gedachten te structureren. Ook maakt hij je bewust van wat je wel en niet doet. Als ondernemer vergeet je vaak, dat jij flink ontwikkelt, tegen verschillende problemen kunt lopen en soms even een goede uitlaatklep nodig hebt

Hij helpt jou bij het ontdekken, waar jij goed in bent, waar jij ECHT mee bezig wilt zijn. Samengevat, vanuit chaos een structuur creëren, waarmee jij je bezighoud met wat het allerbelangrijkste is: Ondernemen!

Meer weten?

Mocht je meer willen weten, dan kun je Cor the Coach een e-mail sturen: cor@corthecoach.com.

Of vul gerust onderstaand formulier in. En ontvang gratis een checklist om beter te NETWERKEN

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht