Project014

Project014 en Cor – een lange samenwerking

Voordat Cor, Cor the Coach werd, werkte hij al met Project014 samen.

Het begon allemaal met het begeleiden van jongeren doormiddel van vechtsporten. Hierbij heeft Cor the Coach als “karate”-trainer samengewerkt om jongeren uit de buurt Crooswijk te motiveren en het beste uit zichzelf te halen.

Door de jaren heen, hebben wij een aantal concepten uitgewerkt en samen geven wij nog trainingen op het gebied van loopbaan en alles wat met loopbaan te maken heeft.

Hoe Project014 de toekomst veroverd.

Door goede trainingen, coaching en een gigantisch netwerk van goede trainers, heeft Project014 een manier gevonden om zichzelf aan de markt te presenteren.

Universiteiten, hogescholen, MBO’s en Sociale ondernemeningen weten Project014 al te vinden. De volgende stap is het bedrijfsleven veroveren.

Met als doelgroep Young Professionals, die willen doorgroeien is project014 op zijn best.
Houd ze in de gaten!

Op welke plekken zijn ze nog meer actief?

Naast de bovengenoemde voorbeelden, kun je project014 terugvinden bij bedrijven zoals Price Waterhouse Coopers (PwC), De bibliotheek van Rotterdam en op evenementen als de Nationale Carrièrebeurs en Carrièredagen!

Een hoop variëteit, waarbij zelfs de buurthuizen in de grotere gemeentes kennis hebben gemaakt met de diverse trainers, die namens project014 worden ingehuurd.

Grote drijfveer achter het bedrijf – Michel Jansen.

Wil je meer weten?

Stuur Cor the Coach een bericht of neem gerust direct contact op met Michel

project014 als Partner van Cor the Coach