Training voor ondernemers

training voor ondernemers

Training voor ondernemers

Waarom?

Cor the Coach gelooft dat ondernemers, zich altijd moeten blijven ontwikkelen. Dat doet hij zelf, door trainingen en coaching te volgen. Nog beter, hij geeft zelf trainingen, waarbij hij zijn eigen kennis up to date MOET houden.
Dit doet hij door informele meetups, waarin er kennis gedeeld word en genetwerkt word. Ook houdt hij events voor grotere groepen tot <50 man. Hier worden voornamelijk ondernemersvaardigheden gedeeld. Als laatste heeft hij voor een selecte groep, maximaal 10 (startende) ondernemers een 4 weken programma, om een echte boost te geven.

Meetups

De meetups hebben als doel, laagdrempelig contact te leggen met elkaar, waarbij er niet meer dan 15-20 ondernemers zich aanmelden, om met elkaar kennis te delen, laatste up to date kennis van Cor the Coach gedeeld wordt.

Een greep uit de meetups:

  • Brainstormavonden voor ondernemers

Voor 10 ondernemers houdt Cor the Coach brainstormavonden. 1 tot 2 keer per maand. Met als doel, genereren van nieuwe ideeën en samenwerkingen. Houd de Facebook pagina in de gaten van Cor the Coach voor de volgende meetup.

  • Goalsetting meetups 

Dit is voor ondernemers, als ook ondernemende types. Doelen stellen, komt bij elke training en workshop terug. Cor the Coach heeft maandelijks dit event. Meestal aan het begin of het einde van een maand, met als doel om gericht vooruit te kijken.
Cor the Coach bouwt hier aan een stuk community, dat elkaar accountable houdt. Dit betekent, dat wij elke maand een stuk de tijd nemen om te gaan reflecteren. Hier ook weer de laatste kennis te delen over hoe je beter je doelen kunt stellen.

Workshops en trainingen

De workshops worden in dagdelen van ongeveer twee tot drie uur.  Trainingen zijn 1 daagse trainingen van minimaal vijf uur actief aan de slag

Workshops

  • Basisvaardigheden netwerken
  • Ondernemersvaardigheden
  • Creatief denken voor ondernemers

Trainingen

Je netwerk opbouwen duurt langer dan dit. Echter gelooft Cor the Coach er sterk in, dat je in 1 dag kunt leren, hoe je kunt netwerken. Dit door eerst een strategie op te bouwen, wat kennis op te doen en zo snel mogelijk actie ondernemen. Daarnaast heeft de ondernemer maar beperkt tijd hiervoor. Dus is het belangrijk om eens stil te staan bij wat er nodig is, om jou effectiever te laten netwerken.

  • Bouw jouw product of dienst in 1 dag op! – 1 daagse training

Deze periode focust Cor the Coach zich op het helpen van ondernemers, door ze te laten bouwen aan

(in ontwikkeling) Training programma

  • Een boost van een start in 4 weken! 

Een van de meest intensieve programma’s die je als startend ondernemer kan krijgen. 4 weken lang zul je kennis ontvangen en kennis delen. Alles doen wij eraan om jou een goede start te geven.

 

Wil je meer weten over trainingen, of op de e-maillijst voor updates over de laatste meetups/trainingen en training programma’s ontvangen? Schrijf je gerust even in.