Zomercursus Cor the Coach: Tijd om door te blijven ontwikkelen, juist in de zomer!

Zomercursus Cor the Coach
- Blog Cor the Coach


Tijd voor doorontwikkelen – Zomercursus met Cor the coach!

Afgelopen jaren heb ik veel soorten trainingen mogen geven. Hierbij heb ik veelal in opdracht van  anderen gewerkt. En het werd tijd om eens weer “eigen” werk te delen. Hoe kun je dat beter doen, dan door mensen bij elkaar te brengen?
Juist in de zomer is het zakelijk gezien iets ontspannender voor de meeste ondernemers, of ondernemende mensen. Vaak gaan we dan achterover zitten en wachten tot de rust weer voorbij komt.

Wat er dan vaak gebeurt… September komt eraan…*BOEM* alle drukte knalt er weer in, terwijl jij er juist uit bent geweest.

Daarom heb ik besloten om deze zomercursus aan te bieden.
De eerste workshop van de zomercursus is netwerken.

Wil je niet het hele verhaal lezen – mag je altijd al direct aanmelden via cor@corthecoach.com – kosten zijn 15 euro per workshop. 

Mocht je niet kunnen, ik heb het event ook op facebook geplaatst, je helpt mij ook door het te delen, door hier te klikken!

Wat kun je verwachten van de workshops?

20-7-2016 18.30u-21.30u.  Netwerken.  

Ik heb vanuit mijn werkzaamheden en activiteiten heel veel geleerd over netwerken. Wat wel en niet werkt.
Tijdens de workshop behandel ik naast hoe je netwerk, iets nog veel belangrijkers: Welke redenen heb je om te netwerken? Oftewel het waarom, dat helpt je namelijk bij het zoeken van de juiste connecties.

27-7-2016 18.30u-21.30u.  Persoonlijke ontwikkeling

Wat jij hebt meegemaakt vormt jou, dat is de basis van waaruit wij starten. Hier wil ik iets dieper ingaan op de persoon die jij bent, ook om dat samen met de deelnemers van de workshop te delen. Dit is belangrijk, omdat dit je als ondernemer sterker maakt. Jouw persoonlijke redenen om aan het ondernemen te beginnen, welke dromen heb je, welke doelen wil je bereiken.
Maar nog belangrijker, wat heb jij nodig om het beste uit jezelf te blijven halen?

3-8-2016  18.30u-21.30u.  Creatief/Strategisch Denken

Vanuit mijn achtergrond in Strategisch Management, word ik vaak gevraagd voor advies. Binnen deze workshop wil ik kijken hoe jij jezelf als ondernemer kunt gaan profileren. Dit doen we door veel vragen, te stellen, kennisdelen met elkaar en technieken waarbij ik jou kan helpen.

What’s in it for me? – oftewel wat voor waarde wil ik creëren?

  • Ondernemers bij elkaar brengen (netwerkmogelijkheid)
  • Tips en trucs
  • Leren van elkaar
  • Boost voor je onderneming(en)
  • Jezelf van meerdere kanten bekijken.
  • FUN – Zomer is voor ontwikkelen, maar een dosis fun hoort erbij!

Aanmelden en Kosten

Om je aan te melden, is het handig om mij een e-mail te sturen: cor@corthecoach.com

De kosten per workshop zijn 15 euro.
Het is handig om het over te maken, zodat ik jou direct op de lijst kan zetten (instructies ontvang je per e-mail).

De 15 euro die ik vraag, is puur om de kosten te dekken, wetend dat ik meer kan vragen.

De locatie: Niffo Galerie – Pretorialaan 4b Rotterdam (nabij Rijnhaven)

De Niffo Galerie, is een mooie plek in Rotterdam Zuid, waar heel veel jong talent is groot gebracht door Zoe Cochia ,

Deze locatie ademt ondernemerschap, kunst en creativiteit.

De reden waarom ik het juist daar wil houden, is om te laten zien, dat Rotterdam-Zuid parels heeft. Dit is er een. Als verbindende functie voor de wijk worden er regelmatig evenementen gehouden. Zoë vond het super dat ik haar locatie wil gebruiken als niet standaard sociale ondernemer.

 

Hopelijk tot ziens, mocht je geïnteresseerd zijn, of vragen hebben, voel je vrij om ze te stellen.

Zomercursus Cor the coach - bereid jij je voor?

Tags: , , , , , , , ,